Categories: Marka Tescili

Neden Bizimle ile Marka Tescili Yapmalısınız?

Neden bizimle marka tescili yapmalısınız? Çünkü bizimle çalıştığınızda marka tescil başvurusundan itibaren kendinizi asla yalnız hissetmezsiniz. Bu uzun ve karmaşık yolda size verdiğimiz destek sayesinde kendinizi daha güçlü hisseder ve sorunlarla daha kolay baş edersiniz. Marka tescilinin her adımını daha bilinçli atar ve hata payını sıfıra indirebilirsiniz.

Marka Tescili İşlemlerinde Neler Yapıyoruz?

  • Marka araştırmasını en kapsamlı şekilde yapıyor ve tüm olasılıkları dikkate alarak bir yol haritası çiziyoruz.
  • Marka tescil başvuru işlemleri sürecinde yapmanız gerekenler v hazırlamanız gereken belgeler konusunda destek veriyoruz.
  • Marka tescil başvurunuza itiraz olduğu durumlarda itiraza karşı görüş bildiriyor ve tescil işlemlerinizin devamlılığı için çabalıyoruz. Üstelik bunu tüm firmalar ücretli yaparken biz ücret almıyoruz. Yani biz ücretsiz olarak markaya karşı görüş bildirme işlemlerinizi gerçekleştiriyoruz.
  • Markanız reddedildiğinde ikinci bir hizmet bedeli almadan yeniden marka başvurusu yapıyoruz.
  • Marka tescil yenileme, marka devir, lisans verme gibi süreçlerde de yanınızda olup soru ve sorunlarınıza cevap oluyoruz.
  • Marka tescil sürecinde her türlü yardımı yapmakla kalmayıp marka tescili sonrasında da markanızla ilgili pek çok hizmet sunabiliyoruz.

Marka Araştırmasını Nasıl Yapıyoruz?

Ücretli ücretsiz hizmet veren tüm sitelerden detaylı bir marka araştırma sürecine girip markanın tescile uygunluğunu ve markanın tescil değerini inceliyoruz. Bunun için zengin anahtar kelime araması yapıp çok yönlü bir araştırma süreci başlatıyoruz. Benzer markalar üzerinde ayrıntılı bir izlem sürecine girip marka araştırma sürecinde hata payına yer bırakmıyoruz. Aynı zamanda markanın işletmeyi yansıtmasına yönelik bir çalışma içerisine girip marka değerini oluşturmaya çalışıyoruz.

Marka Tescil Başvuru Sürecinde Neler Yapıyoruz?

Marka tescil başvuru sürecinde hazırlamanız gereken belgeler konusunda size gerekli desteği sağlıyoruz. Marka tescili başvuru formunu dolduruyor böylelikle hata payını sıfıra indiriyoruz. Başvuru ücretleri ve diğer ücretleri zamanında ödüyor, varsa rüçhan hakkınızı kullanmanız için gerekli işlemleri yerine getiriyoruz.

Siz sadece vekaletnameyi veriyor gerisini bize bırakıyorsunuz. Tüm süreci sizin yerinize biz takip ediyor, gerektiğinde iletişim kurarak sizi bilgilendiriyoruz.

Marka Tescil Yenileme İşlemlerinde Neden bizimle çalışmalısınız?

Marka tescil yenileme işlemleri genellikle unutulduğu için başa dert olan işlemlerdir. Marka tescil yenileme ücretinin her 10 yılda bir düzenli şekilde yatırılması gerekmektedir. Bu kaçırıldığında size verilen telafi süresinde(6 ay ) cezalı olarak yatırılmalıdır. Eğer tüm bu süreci unutursanız, marka tescil yenilemesi yapılmıyor ve markanız korumasız kalıyor. Bu yüzden biz uzman ve iş disiplinine sahip ekibimizle, gecikme yaşanmasının önüne geçiyor ve markanızın korumasız kalmasını önlüyoruz.

Neden bizimle marka tescili yapmalısınız sorusuna pek çok cevabımız var. Markanızı korumaya ve markanızın görünürlüğünü artırmaya dair her türlü hizmeti sunarak, marka değerinize değer katıyoruz.

Verdiğimiz Hizmetler

Vermiş olduğumuz her hizmetin altına imza atmaktan onur duyuyoruz. Sunduğumuz her hizmetin başında işinin uzmanları olan ekip arkadaşları ile çalışıyor ve müşteri memnuniyetini daima esas amaç kılıyoruz.

  • Marka tescil, Faydalı model, patent ve tasarım tescille ilgili tüm iş ve işlemler
  • Kurumsal kimlik çalışması
  • Grafik tasarım
  • Web sitesi
  • Seo hizmetleri
  • Baskı hizmetleri
admin

Recent Posts

Grafik Tasarım Nedir Neden Gereklidir?

Fikir, düşünce ya da duyguların çevrimiçi ortamlarda aktarılması için, çeşitli programlarla yapılan düzenlemelere grafik tasarım…

2 yıl ago

Web sitesi tasarımı, web sitesi yapımı nedir?

Web tasarım, internet sitesinin görsel açıdan ve içerik anlamında düzenlenip ilgi çekici hale getirilmesidir. İnternet…

2 yıl ago

Sermaye Şirketlerine Web Sitesi Zorunlu mu?

Sermaye Şirketlerine Web Sitesi Zorunlu mudur? Sorusunun cevabı evet olmalıdır. Çünkü bu konuda kanun açıktır.…

2 yıl ago

ISO Belgelendirme Nedir Faydaları Nelerdir?

ISO belgeleri, kalitede standardizasyon sağlamak amacıyla düzenlenen belgelerdir. Belgeye sahip olanların aynı kalitede üretim yaptıklarını…

2 yıl ago

Patent Yenileme Nasıl Yapılır

Patent Yenilenmesi için öncelikle patentini aldığınız bir buluşunuzun olması ve onun korunma süresinin bitmesine çok…

2 yıl ago

Faydalı Model ve Patent Arasındaki Farklar

Faydalı model ve patent arasındaki farklar, bize buluşumuzun hangisiyle tescil ettirmemiz gerektiği konusunda yol gösterecektir.…

2 yıl ago