ISO belgeleri, kalitede standardizasyon sağlamak amacıyla düzenlenen belgelerdir. Belgeye sahip olanların aynı kalitede üretim yaptıklarını söylemenin farklı bir yoludur. Büyük ya da küçük ölçekli firmaların kaliteleri konusunda güven verebilmek için öncelikle ISO Belgelendirmelerini yapmaları gerekmektedir. Çünkü günümüz dünyasının farklı beklentileri olan, seçici ve tüketimde hassas tüketicileri için, bu belgelere sahip olunması oldukça önemlidir. Çünkü ISO belgelendirme ile, Türk ve Dünya ticaretinin gelişmesi, ürünlerde kalitenin arttırılması, ürün maliyetlerinin asgariye indirilmesi ve verimin arttırılması sağlanmaktadır.
ISO belgeleri, hem üreticiler hem de tüketiciler için bir yol haritası, bir ön fikir oluşturma biçimidir. Her sektör ya da kurum için farklı numaralarla ifade edilen belgelerin ortak noktası, aynı standart kaliteye ulaşma hedefleridir. Bu belgeler için firmaların tamamlaması gereken eksikliklerini tamamlamaları ve ISO belgelendirme adımlarını kurallarına göre atmalıdırlar.
SO Belgelerinin amacı nedir?
ISO belgelendirmesi belli prosedürlerin yerine getirilmesiyle olmaktadır.
ISO Belgelendirme için kendi ekibinizi kurmak maddi açıdan daha cazip görünse de tecrübesiz bir ekibin verebileceği zararlar düşünüldüğünde Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olabilme ihtimaliniz çok yüksek olacaktır. Bu yüzden bizim tavsiyemiz, ISO belgelendirme sürecini uzman ellere emanet etmeniz
ISO belgelerinin niteliğine uygun olan özel şirketler vakıflar, dernekler, sivil toplum kuruluşları gibi her türlü kurum ve kuruluş bu başvuruyu yapabilir.
ISO Belgelendirme başvurusu yapan firmayı denetler. Uygun görürse belgelendirmeyi yapar.
Neden bizimle marka tescili yapmalısınız? Çünkü bizimle çalıştığınızda marka tescil başvurusundan itibaren kendinizi asla yalnız…
Fikir, düşünce ya da duyguların çevrimiçi ortamlarda aktarılması için, çeşitli programlarla yapılan düzenlemelere grafik tasarım…
Web tasarım, internet sitesinin görsel açıdan ve içerik anlamında düzenlenip ilgi çekici hale getirilmesidir. İnternet…
Sermaye Şirketlerine Web Sitesi Zorunlu mudur? Sorusunun cevabı evet olmalıdır. Çünkü bu konuda kanun açıktır.…
Patent Yenilenmesi için öncelikle patentini aldığınız bir buluşunuzun olması ve onun korunma süresinin bitmesine çok…
Faydalı model ve patent arasındaki farklar, bize buluşumuzun hangisiyle tescil ettirmemiz gerektiği konusunda yol gösterecektir.…